Trekk til bobil delinteg Wintertime L770xB240xH250 8636-5550

238213

Ny

5 795 kr

  • FRAKT fra 89,-
  • LEVERING 3 - 7 dager

Den nye serien Wintertime fra Hindermann består av trekk til campingvogn og bobil. Enten for å dekke hele kjøretøyet, eller bare taket. Trekkene er laget av et pustende 3-lags SFS-3 materiale, og er meget slitesterkt samtidig som det har en lav egenvekt. Dette er perfekt for å beskytte campingvognen eller bobil din mot is, snø, regn, skitt, sol, forurensning etc.

For at trekket skal passe best mulig til ditt kjøretøy så kan du velge mellom fire forskjellige former som skal passe de aller fleste merker: campingvogn, helintegrert og alkovebobiler, kompakte bobiler og delintegrerte bobiler. Taktrekket er universalt og passer både til campingvogn og bobil.

Trekket har fire glidelåser som gjør det enkelt å få det på, samtidig som du kan gå inn og ut av bilen uten å fjerne trekket. Det gir deg også tilgang til oppbevaringsrom på begge sider av kjøretøyet til enhver tid. Trekket har elastiske festereimer både på forsiden og baksiden av kjøretøyet for en tight passform. Taktrekket har festereimer rundt hele kjøretøyet for at det skal sitte godt fast.

Høyden på trekket er ca.35cm lavere enn full høyde på kjøretøyet, så husk å ta totalmål inkludert f.eks. sykkelstativ og andre ting som er montert, og sjekk totalomkrets på trekket.

Alle festereimer følger med sammen med en praktisk bag til oppbevaring og et reparasjonskit. Farge grå.

 

 

 

 

 

Andre kunder kjøpte også:

TOPP