Ambrogio LINE 200 Elite robotgressklipper - dekker 3500m2

2Ambrog L200

28 900 kr

  • FRAKT fra 89,-
  • LEVERING 3 - 7 dager
Automatisk gressklipper 3500 m2 Automatisk ladestasjon Kraftig kapasitet LINE 200 Elite har samme system som DeLuxe og Evolution, men med et unikt design og en selvprogrammerende software. Børsteløs knivmotor gir mindre vedlikehold og bedre effekt. Selvprogrammering hjelper roboten til å bedømme behovet for å fortsette arbeidet eller om den skal avbryte og returnere til ladestasjonen. Høyere hastighet og smart teknologi gjør at denne automatiske robotklipperen klipper inntil 3.500 m2.

Elite har pin kode og alarm som standard, og sensor på løftehåndtaket som stopper kniven umiddelbart. 2 batterier på 6,9 Ah holder maskinene i gang inntil 6 timer før den må lades.Hvorfor kjøpe en Ambrogio

· Du får tid til å gjøre andre og hyggeligere ting
· Lett å installere
· Programmeres til å klippe hele døgnet eller deler av det, og alle dager i uken, eller bare enkeltdager
· Stillegående
· Energigjerrig. Tilpasser knivens hastighet og kan justere klippeeffekt med knivhastighet og spiral
· Automatisk kutt av knivmotor dersom maskinen løftes eller velter
· Pin-kode og alarm*
· Oppdatering av programvare hvert år
· Bluetooth*
· Regnsensor
· Vanntett.
· 2 års garanti


* Gjelder enkelte modeller.Generelt om Ambrogio
Hvordan fungerer Ambrogio?

Ambrogio klipper automatisk gresset ditt, den kan klippe inntil 10.000 m2 (avhengig av modell). Robotgressklipperen klipper innenfor sitt arbeidsområde, som er avgrenset av kantledning festet med plugger eller gravet max. 10 cm ned i bakken rundt hagen. Ambrogio beveger seg tilfeldig rundt i hagen, ved at den snur i forskjellig vinkler og retninger hver gang den møter på en hindring eller kantledningen. Den klipper i spiral når den møter soner med høyt gress, for å sikre at denne sonen blir tilstrekkelig klippet. Ambrogio følger kantledningen tilbake til ladestasjonen når batteriet begynner å bli utladet, det begynner å regne eller arbeidssyklusen er endt.

Ambrogio holder gresset nyklippet i den høyden man har innstilt den på. Ettersom den klipper hver dag, trenger man ikke rake opp gress. Den finfordeler gresset og legger det igjen som gjødsel i plenen, uten at det nyklippede gresset vises. Den smale kniven gir et fint snitt i gresstoppen, slik at man ikke får gule topper på gresstråene. Muldvarp og rådyr trives ikke sammen med Ambrogio, men holder seg som regel utenfor kanledningsområdet. Og moseveksten hemmes slik at resultatet blir en grønn gressmatte naboen kan misunne deg.
TOPP