Solcellepanel fra NDS

Solcellepanel fra NDS

Solcellepanelene fra NDS med integrerte festebraketter er produsert i henhold til den nyeste teknologien for å sikre den beste kvaliteten og høyest mulig ytelse. De er meget motstandsdyktig mot vanlige kjemikalier, sjøvann, forurensning og andre miljømessige påvirkninger. Panelene har en kraftig ramme av børstet aluminium og spoilere som er aerodynamisk formet som fører til redusert vind og redusert turbulens på taket til kjøretøyet og et fint utseende. Alle panelene er produsert i samsvar med de strengeste kvalitets- og sikkerhetsstandarder, samt ISO sertifisering. Følger med SunControl MPPT laderegulator 12V/300W, kabelgjennomføring til tak og tilkoblingskabel på 6 meter. SunControl MPPT gjør at strømmen på solcellepanelet optimaliseres og forbedrer effektiviteten med opptil 25%.

SunControl MPPT gjør det også mulig å koble to solcellepanel sammen og kun bruke en SunControl, f.eks. 2 x 140W = 280W eller 2 x 155W = 310W.

PS! Hvis du ønsker å koble sammen to solcellepanel 180W, må du bestille en SunControl 2 i tillegg, varenr. 40321 (den tåler 360W).

Hvordan velge riktig solcellepanel?

Hvis vekt, størrelse og fleksibilitet ikke er noe problem - da er standardpanelene SOLENERGY eller BLACKSOLAR det beste valget.

Hvis vekt er viktig, men ikke fleksibilitet - da er LIGHTSOLAR det beste valget. De kan kun bøyes 5%, men er lett i vekt og gir bedre varme enn de fleksible panelene.

Hvis fleksibilitet er viktig - da er SOLARFLEXEVO det beste valget da de kan bøyes opptil 30%.

Les mer her: https://www.kpn.no/652-solcellepanel

TOPP