Hullmerkepenn - En ny klassiker

Hullmerkepenn - En ny klassiker

Hultafors kompletterer sitt sortiment tradisjonelle snekkerblyanter med neste generasjons merkeverktøy. Disse produktene er utviklet i samarbeid med håndverkere fra ulike yrker, hvor måler er å gjøre hånvereres arbeidsdag mer effektiv.

 

Vi har valgt å utvikle flere produkter som forenkler hånverkerens arbeidsdag når det gjelder merking. Det har vært viktig for oss å tenke effektivitet, ergonomi og slitestyrke ved utviklingen av disse nye produktene, sier Per Eriksson, Produktsjef Hultafors.

Hultafors merkeblyant er en gripevennlig blyant i et hylster med innebygd blyantspisser. Det smarte hylsteret gjør at du enkelt får ut blyanten og sikrer at hylsteret holder seg på plass. I tillegg er både hylsteret og blyanten designet slik at de ikke ruller.

Blyantspisseren er plassert i hylsteret for enkel tilgang. Gjennom hullet i bunnen av hylsteret kan skitt og fuktighet renne ut for lengre levetid. Alt dette, sammen med det ergonomiske og gripevennlige designet, resulterer i en pålitelig blyant som kombinerer to klassiske design.

- Merkeblyanten er en kombinasjon av den tradisjonelle snekkerblyanten og en klassisk blyant. Ved å kombinere egenskaper fra disse får du en blyant med godt grep, uansett om du ønsker tegne tydelige linjer eller gjøre presisjonsmarkering, sier Per.

TOPP