SOLCELLPANEL

Solcellepanelene fra NDS er produsert i henhold til den nyeste teknologien for å sikre den beste kvaliteten og høyest mulig ytelse. De er meget motstandsdyktig mot ytre påvirkninger. Panelene har en kraftig ramme og aerodynamiske spoilere som reduserer vind og turbulens på taket. Alle modellene er produsert i samsvar med de stren...

SOLCELLPANEL

Solcellepanelene fra NDS er produsert i henhold til den nyeste teknologien for å sikre den beste kvaliteten og høyest mulig ytelse. De er meget motstandsdyktig mot ytre påvirkninger. Panelene har en kraftig ramme og aerodynamiske spoilere som reduserer vind og turbulens på taket. Alle modellene er produsert i samsvar med de strengeste kvalitets- og sikkerhetsstandarder, samt ISO sertifisering. Enkel installering, og det følger med SunControl MPPT laderegulator 12V/300W som gjør at strømmen på solcellepanelet optimaliseres og forbedrer effektiviteten med 20-30% (avhengig av modell og antall celler). SunControl MPPT gjør det også mulig å koble to solcellepanel sammen (maks 320W) og kun bruke en SunControl, for eksempel 2 x 160W black = 320W.

Hvordan velge riktig solcellepanel?

Hvis vekt, størrelse og fleksibilitet ikke er noe problem - da er standardpanelene SOLENERGY eller BLACKSOLAR det beste valget.

Hvis vekt er viktig, men ikke fleksibilitet - da er LIGHTSOLAR det beste valget. De kan kun bøyes 5%, men er lett i vekt og gir bedre varme enn de fleksible panelene.

Hvis fleksibilitet er viktig - da er SOLARFLEXEVO det beste valget da de kan bøyes opptil 30%.

 

Mer
TOPP