Flammetønner

Flame Genie og Flame Genie Inferno

Flame Genie er en flammetønne som gir mye varme og koselig stemning både på dagtid og til kveldskosen. Det vakre flammemønsteret kan nytes i flere timer. Den er designet og utformet slik at du kan nyte rene og klare flammer uten røyk og gnist. Forskjellen på Flame Genie og andre bålfat/bålpanner/...

Flammetønner

Flame Genie og Flame Genie Inferno

Flame Genie er en flammetønne som gir mye varme og koselig stemning både på dagtid og til kveldskosen. Det vakre flammemønsteret kan nytes i flere timer. Den er designet og utformet slik at du kan nyte rene og klare flammer uten røyk og gnist. Forskjellen på Flame Genie og andre bålfat/bålpanner/vanlig bål, er at du kan nyte enda renere flammer, samtidig som Flame Genie er trygg å ha på terrassen eller gårdsplassen fordi det minimale av aske som blir igjen legger seg i en askebeholder.

Flame Genie måler 35cm i diameter og høyde 35cm. Den kommer i to forskjellige utførelser: svart matt lakkert stål med egenvekt 5,5kg og rustfritt stål med egenvekt 5,8kg.

Flame Genie Inferno er en større modell, og måler 48cm i diameter og høyde 42cm. Den kommer i to forskjellige utførelser: svart matt lakkert stål med egenvekt 10,5kg og rustfritt stål med egenvekt 11,2kg.

 

Mer
TOPP